Yalvaç Atatürk Anadolu Lisesi

WEB https://yalvacataturkanl.meb.k12.tr
Adres : Görgü Bayram mah. Diyanet Cad. YALVAÇ / ISPARTA
VİZYON : GEÇMİŞTEN GELECEĞE EĞİTİMDE ÖNCÜ | GELECEĞİNİZ İÇİN GELECEĞİNİZ OKUL
MİSYON : Atatürk İlke ve Devrimleri’ne bağlı, Cumhuriyet ilkelerinden ödün vermeyen, gelişen dünyanın gerektirdiği bilimsel, teknolojik ve kültürel yeniliklere her zaman açık, çalışkan; bilgi ve birikimlerini tüm insanlık yararına kullanan, düşünme, fikir üretme, sentez yapabilme becerisini kazanmış topluma faydalı, insan haklarına saygılı, pozitif düşünen, oluşturduğu değerlerle ülkesini tüm dünyada temsil eden, manevi değerlerini koruyan nitelikli bireyler yetiştirmektir.
BAŞARILAR : Eşit Ağırlık alanında Türkiye 2000inciliği/Hacettepe Üniversitesi-Hukuk Fakültesi. Türkiye 3000inciliği/Ankara Üniversitesi-Hukuk Fakültesi || Dil alanında Türkiye 7000inciliği/Ankara Gazi Üniversitesi-İngilizce Öğretmenliği. Türkiye 7000inciliği/Dokuz Eylül Üniversitesi-İngilizce Öğretmenliği

Yatakhane Koğuşu :16
Saatler : Başlangıç : 13:40 Bitiş : 18:15
Pansiyon : Okulumuz pansiyonu kapatılmıştır.
Servis :
Ulaşım :
Yerleşim Yeri : Görgü Bayram Mah. Diyanet Cad. YALVAÇ / ISPARTA
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz ilçe merkezinde bulunmaktadır. İlçemiz, İl merkezine 105 km uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler : Futbol - Voleybol - Basketbol - Bedminton - Futsal - Masa Tenisi - Uzak Doğu Sporları ve tüm bu sporların yapılabileceği son donanıma ve teknolojiye sahip Kapalı Spor Salonumuz bulunmaktadır.
Bilimsel Etkinlikler : Tübitak ve Fizik-Kimya-Bijoloji Etkinlikleri
Proje Çalışmaları : Ödüllü e-Twinning projeleri